Les nostres coques, a ta casa

Nyas Coca

Amic/amiga del Pont Sec, tinc el gust de presentar-te un projecte en què fa molt de temps que estem treballant i ara ja per fi el posem en marxa. L’hem cuinat a foc lent, fent honor a la nostra manera de fer.

De la gastronomia de Dénia i la Marina Alta ja sabeu que té una gran varietat de plats; ara bé, hi ha un que té un lloc primordial i que és fonamental per a entendre la història culinària de la comarca: estic parlant de les coques.

Que el Pont Sec siga una coqueria és la nostra manera d’intentar que la coca tinga el valor que fins ara se li ha negat; és el nostre esforç per reivindicar que la coca estiga posicionada en el lloc que li correspon; donar-li entitat.

Ara, seguint amb este repte que ens il·lusiona tant, ens hem proposat portar les nostres coques més enllà del restaurant. A on? Doncs a ta casa.

Coques del Pont Sec

Així naix Nyas Coca. Naix per a portar-te les millors coques del restaurant Pont Sec, o per a que vingues a arreplegar-les. Això ja és cosa teua. Portar-te la de foie, la de tomacat, la d’anxoves, les que més vos agraden. I amb elles la tradició de la cuina de la Marina Alta. Portar-te les receptes de temps ençà i la innovació més actual. El respecte al nostre territori, a una manera d’entendre la gastronomia. A una manera de gaudir-la.

Eixe és el nostre desig.

Entra ja en www.nyascoca.com a fer la teua comanda i te les portem on vulgues de Dénia… i bon profit!