El Pont Sec, protagonista del programa de TV “Cuiners”

El passat diumenge 10 de juny van començar les emissions del nou canal À punt. Una notícia que, per a començar, ens agrada. I més encara quan en un dels primers programes que s’han emés en la nova cadena i que porta el títol de Cuiners, el protagonista va ser el restaurant coqueria Pont Sec.

En Cuiners, Ricard Camarena visita els millors xefs del territori valencià. I el xef convidat proposa un restaurant -que no siga el seu, és clar- per anar a dinar. En este cas, el cuiner Quique Dacosta, el convidar del primer programa, va proposar el Pont Sec.

coques del Pont Sec

Al llarg del programa Pep Romany els va explicar a Dacosta i Camarena la filosofia del Pont Sec i els pilars del nostre projecte. Així, van estar en l’hort, el van acompanyar en la preparació de les coques, van tastar les saladures que s’elaboren al restaurant, van ser sabedors de la participació del restaurant en el projecte de recuperació del blat tradicional iniciat a Jesús Pobre… En definitiva, van conéixer la nostra ànima.

Quique, Ricard i Pep

Podríem seguir explicant-vos més coses del programa, però millor serà que les descobriu vosaltres mateixa. A continuació podeu vore’l.

I no volem acabar sense un gran agraïment a Quique Dacosta per la generositat en haver proposat el Pont Sec per a este programa.