Els vins

Ana n'és una part fonamental del Pont Sec. És la cap de sala i entre les seues responsabilitats està recomanarte cada día el bo i millor de la carta, també de la dels vins.

Tractem els vins com el que són: part de la nostra cultura, de la nostra terra i de la nostra carta. Si vols ens posem exquisits i parlem de barriques, de finor en nas, de matissos i de tot això però... uf, què vols què et diguem. No serà millor que escoltes l'Ana presentar-te la seua bodega? Clar que sí; ja voràs com la conversa és molt més agradable (ei, és el que té el vi).

Salut!

Carta Vinos

"VECTOR DÉNIA SL ha recibido una ayuda de 1.700€ para PROGRAMA MOVIS III-Vehicles CV de la Unión Europea con cargo al Fondo NextGenerationEU, en el marco del Plan de Recuperación, Trasformación y Resiliencia, para la adquisición de vehículos eléctricos “enchufables” y de pila combustible dentro del Programa de incentivos a la movilidad eficiente y sostenible (Programa MOVES III Vehículos Comunitat Valenciana) del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico a través del IDAE, gestionado por el Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE).”
Tradición, territorio y temporada